link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Claver Missiekalender

Zondag 29 oktober - 11.00 uur - Asten

gepubliceerd: zondag, 15 oktober 2017

Dat het over enkele dagen weer oktober is en daarmee de Mariamaand weer begint,weten de meeste mensen in Brabant wel. Want ook al gaan ze niet meer wekelijks naar de kerk een kaarske in het kapelleke bij ons lieve vrouwke doet nog altijd wel iets...

Dat het behalve Mariamaand ook Missiemaand is,weten al heel wat minder mensen. En zoals Paus Franciscus het in zijn maandelijkse bood­schap van juli zo mooi zegt: “Wanneer mensen zijn afgedwaald van hun geloof, wij hun juist vreugde en hoop moeten bieden vanuit ons geloof, omdat Christus de onvoorwaardelijk en onuitputtelijke bron van liefde en trouw is. Zodat ook zij de vreugde van christelijke leven mogen herontdekken.”

Hiertoe is gebed, geloof, vertrouwen en heel veel evangelisatiewerk nodig. Om dit mogelijk te maken verkopen de Missiezusters van Sint Petrus Claver in Maastricht al jaren een Missiekalender.

Zij zijn u heel erg dankbaar, wanneer u een kalender van hen koopt en op deze manier hun werk ondersteunt, zodat zij dit ook de komende decennia voort kunnen blijven zetten. Missiekalenders zijn verkrijgbaar vanaf begin oktober.

Zusters komen naar Asten

Op zondag 29 oktober zullen enkele zusters van de Missiezusters St. Petrus Claver naar Asten komen om na de H. Mis van 11.00 uur zelf de kalenders aan te bieden tegen een vrijwillige bijdrage. Zij nemen dan tevens religieuze geborduurde kaarten mee en armbandjes.

Meer informatie

Fotoserie

Klik op een foto voor een uitvergroting.

Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose