link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Activiteiten

maandag 17
aug
Zeilkamp Noventus
maandag 17 t/m donderdag 20 augustus
Net zoals ieder jaar wordt een zeil­kamp geor­ga­ni­seerd door de pa­ro­chie van Wijchen en Bisdom Den Bosch. Dit jaar is er een alternatieve opzet vanwege de corona­maat­re­ge­len.
zaterdag 12
sep
15.00 uur
Lambertusgilde Someren-Eind bestaat 125 jaar
Viering uitgesteld vanwege corona
Op zater­dag 12 sep­tem­ber 2020 zou het Lambertusgilde van Someren-Eind haar 125-jarig jubileum vieren. Het gilde zou dit feest­week­end graag beginnen met een Eucha­ris­tie­vie­ring in een grote feest­tent op het sport­park van Someren-Eind. Onze hulp­bis­schop, Mgr. Mutsaerts zou hoofd­cele­brant zijn in deze vie­ring.
dinsdag 13
okt
14.00 uur
Online Middag van Bemoediging
Dinsdag 13 oktober - 14.00 uur - SIRIS
Reeds 33 jaar is er in de bede­vaart­kerk van Onze Lieve Vrouw van Ommel op de tweede dins­dag in ok­to­ber een speciale vie­ring voor allen die op zoek zijn naar bemoe­diging in hun leven: de ‘Middag van bemoe­diging’ (voor­heen Regionale Zieken­mid­dag in sep­tem­ber).
zaterdag 17
okt
Jongeren- & gezinsbedevaart Lourdes
Herfstvakantie - 17 t/m 25 oktober
In de herfst­va­kan­tie van 2020, van 17 ok­to­ber tot en met 25 ok­to­ber, gaat bisdom ’s-Hertogen­bosch met onze bis­schop Mgr. Gerard de Korte en met gezinnen & jon­ge­ren uit het bisdom op bede­vaart naar Lourdes.
zaterdag 24
okt
18.00 uur
Mariakapel in Eindhovens Dagblad
Inzegening op 24 oktober door mgr. De Korte
Eindhovens Dagblad, regio-editie De Peel, heeft een mooi bericht over onze Maria­ka­pel in Someren-Eind. Ricus Looijmans van de Eindse loca­tieraad komt ver­telt in het bericht over de keuze van de locatie en dat de loca­tieraad achteraf blij is met de gekozen plek bij de begraaf­plaats.

Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose