link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Teens Together tienerdag

Zaterdag 11 november - 10.00 uur - Middelrode

gepubliceerd: vrijdag, 15 september 2017

Een speciale tienerdag voor alle tieners (12-16 jaar) uit het Bisdom ’s-Hertogen­bosch onder de naam ‘Teens Together’ wordt georga­ni­seerd op zaterdag 11 november 2017 in Middelrode. Een dag om samen te vieren en te ontdekken in een sportief jasje.

We zien heel veel initiatieven van tiener­groepen in de parochies en vinden dat zij en alle andere tieners ook een speciale dag verdienen om elkaar te ontmoeten, elkaar te leren kennen en om samen op een gezellige manier van elkaar te leren.

Dit jaar zijn er via Koninklijke Visio ook tieners met een visuele beperking uitgenodigd. Bijzondere ontmoetingen dus en bovenal veel gezelligheid.

De dag begint met een Eucharistie­viering om 10.00 uur in de Sacraments­kerk, Driezeeg 40 te Middelrode. Naderhand zetten we de dag voor met ontmoetingen, ervaringen en sportieve clinics in Dorpshuis ‘de Moerkoal’, Driezeeg 20 te Middelrode. De dag zal rond 16.00 uur ten einde zijn.

Aanmelden

Aanmelden kan via het evenement op Facebook of door een e-mail te sturen:

Begeleiders van tiener­groepen kunnen een groep tieners in één keer opgeven via de e-mail.
Vermeld u bij de aanmelding de naam, het adres en e-mailadres van de tieners. En in verband met de lunch op de dag zelf eventuele dieetwensen en/of allergieën.


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose