link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Kerkproeverij - Back to church

Zondag 10 september

gepubliceerd: woensdag, 23 augustus 2017
Kerkproeverij - Back to church

‘Kerkproeverij’ is een uitnodiging om (opnieuw) te laten proeven hoe waardevol de kerk is.
Het is een initiatief waarbij u familie, buren en of bekenden uitnodigt om (weer) een keer mee te gaan naar de kerk om zo hun kennismaking met de kerk te hernieuwen of voor de eerste keer een ervaring in uw kerk opdoet.

Moedig

Als je van de kerk vervreemd bent geraakt of je bent niet gelovig opgevoed, dan is er veel moed voor nodig om in je eentje de kerk binnen te lopen. Daarom moeten we als kerk juist heel uitnodigend zijn.

Persoonlijke uitnodiging

Landelijk is de datum voor de viering waarvoor we kerk­gangers willen vragen mensen uit eigen kring uit te nodigen vastgesteld op zondag 10 september. Dat is dit jaar gelijktijdig met ‘Open Monumentendag’ - een prachtige gelegenheid om familie, buren, vrienden en kennissen persoonlijk uit te nodigen mee te gaan naar de Eucharistie­viering. Maar ook voor na 10 september geldt: nodig af en toe iemand uit! voor een viering of een bijeenkomst vanuit de parochie. Want we weten dat God op iedereen met open armen wacht.

Meer informatie

De Nederlandse bisschoppen nodigen de parochies in hun bisdommen uit om mee te doen aan dit initiatief van de Raad van Kerken. (In Groot-Brittannië werd eerder dit initiatief genomen: ‘Back to church’). In Nederland doen 22 kerkgenoot­schappen mee met steun van de EO en KRO-NCRV.






Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose