link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Kerken van onze parochie op Kerkfotografie.nl

Uitgebreide fotoserie van de kerk in Asten

gepubliceerd: maandag, 14 augustus 2017
foto: Diana Nieuwold, Kerkfotografie
Kerken van onze parochie op Kerkfotografie.nl

Fotografe Diana Nieuwold van de website Kerk­fotografie.nl heeft een aantal prachtige fotoseries gemaakt. Op deze website worden een groot aantal kerken getoond met een aantal kenmerkende foto’s van zeer goede kwaliteit. Onlangs heeft zij de kerken van onze parochie toe­gevoegd.

Erg leuk is dat er naast de ‘standaard’ foto’s ook leuke details en uit onverwachte hoek is gefotografeerd met soms een toevallig aangetroffen bloemstuk.

Onder dit bericht hebben we de foto’s geplaatst van de Heilige Maria Presentatiekerk te Asten. De komende weken zullen we elke week de foto’s van een andere kerk in onze parochie plaatsen. Voor wie niet kan wachten, hebben we links toe­gevoegd naar de zeven galerieën van onze parochie op Kerk­fotografie.nl. De parochie heeft echter uitgebreidere fotoseries ontvangen dan die worden gepubliceerd op Kerk­fotografie.nl ...

Kerk­fotografie.nl

De beschrijving van de website meldt: “Kerk­fotografie brengt kerken in beeld. Uitnodigend en inspirerend. Je vindt op deze site een overzicht van kerken die tot op dit moment door ons gefotografeerd zijn. Er is niet geselecteerd op denominatie of architectuur. Het gaat om kerken met een oud en/of bijzonder interieur. We bundelen het hier in de hoop dat het je helpt als reisgids naar te bezoeken kerken. Of naar de vele voorbeelden van architectuur en stromingen. Samen vormen zij een beeldbank van herinnering, herkenning en misschien zelfs bezinning. We hopen bovendien dat op deze manier de kerken van nu zichtbaar blijven voor de generaties na ons. Ook als de kerken zelf inmiddels een andere bestemming hebben gekregen of zijn afgebroken.”

Links Kerk­fotografie.nl

Hieronder treft u de algemene link aan alsook links naar de zeven galerieën van onze parochie.


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose