link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

ZiekentriduŁm

Dinsdag 5 t/m donderdag 7 september - Someren

gepubliceerd: zondag, 18 juni 2017
ZiekentriduŁm

Jaarlijks wordt door de werk­groep, in nauwe samen­werking met alle vrouwen­verenigingen in Groot Someren, het Ziekentriduüm georga­ni­seerd.

Het Ziekentriduüm heeft als doel, dat langdurig zieken, gehandicapten en eenzame mensen uit heel Someren anderen kunnen ontmoeten. Er is gelegenheid tot bezinning, maar ook voor gezellig ontspannen, genieten van toneel, muziek en dans, dat wordt geboden door o.a. verenigingen, koren en artiesten.

Financiën

Aan alle organisaties hangt een financieel plaatje, zo ook aan het Ziekentriduüm. Het Ziekentriduüm ontvangt haar gelden door de Goede Doelen week en door giften van de Stichting Dr. Eijnatten en van enkele bedrijven en instellingen. Verder draagt de Somerense horeca bij aan het verzorgen van de maaltijden die tijdens de triduümdagen aangeboden worden. Draagt u het Ziekentriduüm een warm hart toe? Uw gift is van harte welkom! U kunt ook via de bank uw bijdrage overmaken op IBAN rekeningnummer: NL74 RABO 0148 0119 93 Rabobank Someren t.n.v. Ziekentriduüm. Bij voorbaat onze hartelijk dank!

Dinsdag 5 t/m donderdag 7 september

Het Ziekentriduüm wordt dit jaar gehouden in Sociaal Cultureel Centrum ‘De Ruchte’ in Someren, op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 september, aanvang: 10.00 uur. Tijdens het Ziekentriduüm zijn verzorgenden aanwezig die kunnen ondersteunen, indien nodig, bij toiletgang en dergelijke.

Aanmelden en meer info

Hebt u ook interesse om mee te doen en hebt u zich nog niet aangemeld? Meldt u aan per telefoon:


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose