link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Klokken luiden Actie Kerkbalans in

gepubliceerd: dinsdag, 17 januari 2017
Klokken luiden Actie Kerkbalans in

De actie Kerkbalans wordt op zaterdag 21 januari 2017 om 13.00 uur landelijk ingeluid. Ook de klokken van alle kerken binnen de Franciscus­parochie zullen klinken om aandacht te vragen voor de actie Kerkbalans die van 21 januari tot en met 5 februari loopt. Dankzij de Actie Kerkbalans kan de plaatselijke geloofs­gemeen­schap functioneren en kan zij haar maat­schappelijke functie blijven vervullen.

Door de klokken te luiden wordt aandacht gevraagd voor de noodzaak van de Actie Kerkbalans. Door het teruglopend aantal bezoekers van de vieringen zijn de inkomsten via de collectes gering. Door giften en de inzet van vrijwilligers kunnen onze geloofs­gemeen­schappen behouden blijven voor de toekomst.

Actie Kerkbalans is een landelijke campagne en initiatief van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk en de Oudkatholieke Kerk om de onmisbare plek in de samenleving te kunnen behouden. In ruim honderd plaatsen door heel Nederland klinken tegelijk de kerkklokken om samen de Actie Kerkbalans in te luiden.

 

Actie Kerkbalans 2017


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose