link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Tonnie van Steen gaat verhuizen

Naar het verzorgingshuis van zijn orde in Teteringen

gepubliceerd: woensdag, 2 november 2016

Pastor Tonnie van Steen zal binnenkort gaan verhuizen naar Teteringen, op verzoek van zijn orde, de paters SVD. En hoewel het verzoek toch niet verrassend is, komt het toch plotseling. De locatieraad Heusden van onze parochie schrijft:

Verhuisbericht pastoor Tonnie van Steen

Beste mensen van Heusden,

Pastoor A.J. van Steen is door de dagelijkse leiding van zijn orde, paters SVD, geroepen om naar het verzorgingshuis van zijn orde te komen in Teteringen (bij Breda). Er staat daar een appartement voor hem klaar. Het wonen bij zijn medebroeders komt zijn huidige levenssituatie ten goede. Daarnaast is daar professionele zorg aanwezig die op elk moment van de dag beschikbaar is voor hem.

Het bericht heeft hem persoonlijk overvallen en hij was er in eerste instantie ook niet gelukkig mee. Nu het bij hem enkele dagen bekend is, zorgt zijn realiteitsgevoel ervoor dat hij ook wel begrijpt dat dit beter zal zijn voor dagelijks wel en wee. Maar jammer, blijft hij het vinden.

Nu het appartement leeg staat wordt hij al snel in Teteringen verwacht. De planning rond zijn verhuizing is nu dat dit in de week van 14 november a.s. gaat gebeuren.

De locatieraad Heusden, van de H. Antonius­kerk, wil wel graag dat u de gelegenheid krijgt om afscheid van hem te nemen. Daarom willen wij aansluitend op de eucharistie­viering van zaterdag 12 november, welke om 18.30 uur begint, hiervoor tijd inruimen tot ca. 20.30 uur. Wij zullen zorgen voor kopje thee of koffie/drankje.

Nieuw adres

Zijn adres in Teteringen is als volgt:

A.J. van Steen
Paters SVD Sint Franciscus Xaverius
Arnold Janssenlaan 9
4847 DK Teteringen

U kunt hem daar altijd op gaan zoeken.Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose