link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Tienerfestival 4U! - Touch of Heaven

12 t/m 18 augustus - Stadskanaal

gepubliceerd: zondag, 23 juli 2023

Na zes jaar zijn is tienerfestival 4U! weer terug in Stads­ka­naal voor 4U! 2023. Word jij en­thou­siast van samen God prijzen, spellen spelen, teachings volgen om meer over God te leren en de Maxx niet te vergeten? 4U! is de perfecte plek om dit allemaal mee te maken. En dit doe je ook nog eens niet alleen, maar samen met een hele­boel andere leuke mensen. Kom dus naar 4U! 2023 en meld je nog aan!

Vorig jaar was het tienerfestival nog ‘om de hoek’ bij De Hoof in Someren, dit jaar is het weer een hele reis, helemaal naar Stads­ka­naal, zo'n 30 km rechtson­der de stad Gro­nin­gen. Ook vanuit de pa­ro­chie heilige Fran­cis­cus is er dit jaar een afvaar­diging naar dit mooie jeugd- en tiener­kamp.

Track­sys­teem

Tijdens het kamp werken we met een ’track­sys­teem’. Ie­der­een wordt inge­deeld in een ’track’, dit is een groep mensen van dezelfde leef­tijd. Ben jij tussen de 14 en de 16 jaar? Dan kun je ook nog kiezen voor een actievere of juist meer ver­die­pende track. Zo maken we het kamp voor ie­der­een even leuk. De tracks binnen het track­sys­teem zijn:

11 t/m 13 jaar

Je bent heel erg welkom in de ‘Are You Ready?!‘ track. Je maakt voor het eerst kennis met het kamp en ontmoet nieuwe vrien­den. Aan de hand van spel­le­tjes, teachings en gezellig­heid leer je Jezus steeds beter kennen.

14 t/m 16 jaar - Explore

In deze track ga je actief aan de slag om God beter te leren kennen. Samen met anderen ontdek je het gewel­dige avontuur dat God voor ons leven heeft uit­ge­stip­peld!

14 t/m 16 jaar - Salvation

Ben je tussen de 14 en 16 jaar oud en toe aan diep­gaande gesprekken en uit­da­gende teachings? Bij de Salvation track krijg je de kans je ge­loofs­le­ven een echte boost te geven!

17 t/m 18 jaar

Welkom in de Powertrack! Je leert om steeds vol­was­se­ner in het geloof te staan en we berei­den je voor om eventueel mede­wer­ker te wor­den tij­dens een volgend kamp. Met behulp van de ver­die­pende teachings en goede vriend­schappen kom je sterker in het geloof te staan.

Pro­gram­ma

Hier­on­der zie je hoe een ge­mid­del­de dag eruit ziet tij­dens 4U!:

7.45 uur
H. Mis
9.00 uur
Ontbijt
9.45 uur Pro­gram­ma met Lofprij­zing
10.30 uur Pro­gram­ma in Tracks –> een spreker + deel­groep­tijd
12.30 uur Warme lunch
14.00 uur Ontspannen mid­dag­pro­gramma –> spel, bij­voor­beeld The Maxx
17.00 uur Stille Tijd in Deel­groepen
18.00 uur Koude avond­maal­tijd
19.30 uur Pro­gram­ma –> Lofprij­zing en Ministry of Mede­wer­kers­avond
22.00 uur Bedtijd

Prak­tische In­for­ma­tie

datum: Zater­dag 12 t/m vrij­dag 18 au­gus­tus 2023
locatie: Stads­ka­naal
meer info: jongkcv.nl/4u

Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op FacebookVolg ons op X/TwitterVolg ons op Youtube Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose