link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Bedevaart Beauraing

Van 6 t/m 9 mei

gepubliceerd: dinsdag, 24 januari 2023

N.B.C. Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch heeft een meer­daag­se bede­vaart naar het Belgische bede­vaart­plaatsje Beauraing met be­ge­lei­ding van een pries­ter en een zorg­team. Opstap­plaatsen zijn Mill, Helmond, en Eersel. In 2023 is het 90 jaar gele­den dat Maria in Beauraing is ver­sche­nen.

Pro­gram­ma

Dage­lijks H. Mis, rozen­hoedje, DVD over Beauraing, lof en de per­soon­lijke zegen met het H. Sacra­ment, gezellige ontspan­nings­avon­den, kruis­weg, en Maria­wake met handopleg­ging. Ook kunt u op eigen gelegen­heid het hei­lig­dom verkennen, het Mariaal museum bezoeken en de graven van de zieners bezoeken. Stille aanbid­ding is dage­lijks moge­lijk vanaf 14.00 uur in de kapel. Reissom meer­daag­se bede­vaart: v.a. € 320.

Beauraing

Beauraing is een bede­vaart­plaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen. In een mei­doorn­struik verscheen Maria vanaf 29 no­vem­ber 1932, 33 maal aan vijf kin­de­ren. Maria, de moe­der met het Gouden Hart, vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroef­den hulp en troost. Beauraing is rust, vrede en zorg voor elkaar. “Dat men hier op bede­vaart kome.” Het is een uit­druk­ke­lijke wens van de Heilige Maagd met het Gouden Hart. Vergeet niet op de wens van Maria in te gaan! Tot in Beauraing?

Meer in­for­ma­tie

Voor meer inlich­tingen N.B.C. Pro Maria: dhr H. Kuijs, Se­cre­ta­riaat van de pelgrims: Wester­veldlaan 6, 5345 EM Oss, 06-83255111, nbcpromariapelgrims@gmail.com, web­si­te http://home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/

 


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op FacebookVolg ons op X/TwitterVolg ons op Youtube Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose