link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Weekmis naar kapel zusters

Vanaf donderdag 1 september

gepubliceerd: zondag, 21 augustus 2016

De eucharistie­viering van donderdag­avond 18.30 uur in de Maria Presentatiekerk wordt met ingang van donderdag 1 september a.s. ver­plaatst naar de Kapel van de Missiezusters aan de Wilhelmina­straat. De mistijd wordt dan ook 17.00 uur! Dit om de Zusters en de bewoners van Hof van Bluyssen (Amaliazorg) ook de kans te geven om aan de Eucharistie­viering deel te nemen.

Een steeds kleiner wordende groep mensen neemt tegenwoordig deel aan de doordeweekse viering in de parochiekerk. De kerk wordt daarvoor te groot en zeker in de wintermaanden kost het veel geld om de kerk warm te stoken.

Dinsdagmorgen om 9.30 uur

Naast de viering van donderdag­avond komt er ook een viering op dinsdagmorgen om 09.30 uur. Ook hier zijn alle parochianen van harte welkom. Pastoor Scheepers zal in deze beide Eucharistie­vieringen voorgaan, geassis­teerd door koster Antoon Aarts.

Voor hen die willen is er na de viering ook gelegenheid om elkaar te ontmoeten in het Restaurant van Hof van Bluyssen waar er tegen een kleine vergoeding koffie gedronken kan worden. Wil men er ook eten dan is dat ook mogelijk. Gelieve dit dan vóór 09.30 uur door te geven aan receptie-hvbluyssen@amaliazorg.nl zodat de keuken weet dat u komt.


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose