link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Opbrengst Vastenactie

gepubliceerd: zondag, 15 mei 2016

Ongetwijfeld bent u benieuwd wat de vastenactie in totaal in onze parochie heeft opgebracht. We mogen € 11.421,= overmaken aan de doelen voor dit jaar!

Dit jaar worden er weer twee projecten mee ondersteund. Te weten het stichten van een basis­school in Ogembo (Kenia). Al enkele jaren steunen wij de zusters in het oosten van dit Afrikaanse land. Er is al een ondergrondse watertank en een apotheek gebouwd mede dankzij de vastenactie. Het tweede project betreft de renovatie van badkamers in het bejaardenhuis ‘Sint Martin’ in Oreadea in Roemenië. Vorig jaar zijn er met een bijdrage van de vastenactie vier rolstoelvriendelijke douches voor een bejaardenhuis in Margitha (Roemenië) gerealiseerd. Wij houden u op de hoogte wat beide projecten nu dankzij deze giften kunnen realiseren.

Op zo’n mooi bedrag kunnen we gerust trots zijn. Het is altijd nog beter te kunnen geven dan te moeten ontvangen! Het kerk­bestuur wil u allen heel hartelijk dankzeggen voor uw inspanningen dit mooie resultaat bij elkaar te brengen. En mochten er al ideeën zijn voor de doelen voor het volgend jaar dan horen wij die graag van u.


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose