link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Rondleiding ‘Kathedraal van de Peel’

gepubliceerd: woensdag, 4 maart 2020
foto: Rob Fritsen / SIRIS
Rondleiding ‘Kathedraal van de Peel’

In 2020 zal VVV Asten starten met het or­ga­ni­se­ren van rond­lei­dingen door de Heilige Maria Pre­sen­ta­tie Kerk in Asten, ook bekend als de Ka­the­draal van de Peel. Deze rond­lei­dingen zijn tot stand geko­men in samen­wer­king met de loca­tieraad van de H. Maria Pre­sen­ta­tie­kerk.

Om rucht­baar­heid aan deze rond­lei­dingen te geven zullen op zon­dag 8 maart, tij­dens de Rode Loper­dag, een aantal kerk­wach­ten aanwe­zig zijn in de Heilige Maria Pre­sen­ta­tie­kerk. Deze kerk­wach­ten zullen in 2020 gaan fun­geren als VVV-gidsen voor rond­lei­dingen door de kerk en zon­dag heeft het publiek al kosteloos de moge­lijk­heid om deze kerk­wach­ten te ont­moe­ten en vragen te stellen. De kerk­wach­ten zullen van 14.00 tot 16.00 uur aanwe­zig zijn; de kerk is open voor bezichti­ging van 13.00 tot 17.00 uur.

Mocht je benieuwd zijn naar deze kerk­wach­ten, het verhaal achter de biecht­stoel en de prach­tige onlangs ontdekte muur­schil­deringen, dan heten de kerk­wach­ten je welkom.

Tijdens de Rode Loper­dag is ook VVV Asten geopend. De en­thou­siaste mede­wer­kers willen je graag kennis laten maken met het verrassende VVV-assorti­ment; van heer­lijke streekproducten tot de allerleukste souvenirs en van prach­tige streek­boeken tot de mooiste fiets-, wandel- en auto­rou­tes.

Details

datum: zon­dag 8 maart
tijd: 13.00 tot 17.00 uur
14.00 tot 16.00 uur zijn de kerk­wach­ten aanwe­zig
locatie: Maria Pre­sen­ta­tie­kerk, Wilhelmina­straat 1-3, Asten

 

(bron: SIRIS)


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op FacebookVolg ons op X/TwitterVolg ons op Youtube Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose