link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Uitnodiging voor jonge echtparen

Zondag 26 januari - 12.00 uur

gepubliceerd: vrijdag, 10 januari 2020

“Ik ben sinds 10 maan­den getrouwd en ik merk, samen met mijn man, dat we behoefte hebben om met andere jonggehuwde echtparen erva­ringen uit te kunnen wisselen. Over de uit­dagingen, de vragen, maar ook over bij­zon­dere momenten van ons leven. Aangezien wij katho­liek in het leven staan, is het mooi om dit met andere jonge echtparen te kunnen doen die zich op wat voor manier dan ook welkom voelen bij de kerk.”

Wat

Vanaf dit jaar is er in het bisdom van ’s-Hertogen­bosch een moge­lijk­heid voor jonge echtparen om een stukje ver­die­ping met zijn tweeën te vin­den. Het gaat om jullie per­soon­lijke relatie, en over jullie relatie, eventueel als gezin, met kerk en geloof. Daarbij ontmoet je op een in­for­mele manier andere jonge echtparen die openstaan voor dezelfde vragen.

Hoe

Elke bij­een­komst start om 12.00 uur met een ge­za­men­lijke lunch. Ieder neemt wat eten mee. Daarna volgt een input over steeds een ander thema. In het hart van de bijeen­komt gaan jullie als stel samen op pad met een aantal vragen. We sluiten af met een ge­za­men­lijke uit­wis­se­ling. Om 16.30 uur gaat ie­der­een huis­waarts.

We komen bij elkaar op zon­dag 26 januari, 22 maart en 21 juni 2020.

Zondag 26 januari staat in het teken van de vraag: ‘Hoe geef je jullie ge­za­men­lijke ge­loofs­le­ven vorm?’

Wie

Deze groep is voor jonge echtparen of stellen die zich oriënteren op een huwe­lijk. We denken aan deel­ne­mers tussen 20 en 40 jaar.

Graag tot ziens!

In­for­ma­tie en aanmel­den


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op FacebookVolg ons op X/TwitterVolg ons op Youtube Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose