link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Infoavond Jongeren- & gezinsbedevaart Lourdes

Woensdag 8 januari - 20.00 uur - Bisdomkantoor Den Bosch

gepubliceerd: maandag, 6 januari 2020

In de herfst­va­kan­tie van 2020, van 17 oktober tot en met 25 oktober, gaat bisdom ’s-Her­to­gen­bosch met onze bisschop Mgr. Gerard de Korte en met gezinnen & jongeren uit het bisdom op bede­vaart naar Lourdes.

Het pro­gram­ma van deze bede­vaart is speciaal afgestemd op gezinnen en jongeren. Het zal een mix worden van gezamenlijke ac­ti­vi­teiten en momenten voor het eigen gezin of de eigen groep waarmee u op reis gaat.

Op bede­vaart gaan met elkaar versterkt het eigen geloof, alsook de onderlinge band. Parochies en groepen die eerder op bede­vaart zijn gegaan, hebben ervaren dat samen op weg gaan een stevige basis legt voor (uitbreiding van) het gezinspastoraat in de geloofs­ge­meen­schap. We zijn daarom blij met deze Lourdes­bede­vaart en nodigen u van harte uit om er aan deel te nemen.

Info­avond op woensdag 8 januari

Voor allen die geïn­te­res­seerd zijn in deze gezins- en jongeren­bede­vaart, organiseren we een informatie­avond op woensdag 8 januari om 20.00 uur op het bisdomkantoor, Parade 11 te ’s-Her­to­gen­bosch.

Tijdens deze avond vertellen we u meer over het pro­gram­ma van de bede­vaart. Ook zullen we uitgebreid ingaan op fondswerving. Hoewel de prijzen voor deelname zo laag mogelijk zijn gehouden, is het voor menig gezin vanwege de kosten niet haalbaar om deel te nemen. Er zijn echter moge­lijk­he­den om deelnemers tegen een sterk gereduceerde prijs mee te laten gaan.

Vervolg­bij­een­komsten

Op deze avond wordt tevens de moge­lijk­heid gegeven om in te tekenen voor een vervolg­bij­een­komst in de parochie, verzorgd door een mede­wer­ker van het bisdom. Tijdens die bijeenkomst kan nadere informatie worden gegeven om gezinnen en jongeren te enthousiasmeren. Deze vervolg­bij­een­komsten in de parochies worden gepland in de maanden februari en maart 2020.

Aanmelden voor de info­bij­een­komst

Juist als u nog twijfels heeft, vanwege praktische en/of financiële hobbels die u voorziet, bevelen we de informatie­avond op 8 januari 2020 van harte aan. Kom luisteren naar wat de moge­lijk­he­den zijn. Laat u door het enthousiasme van anderen raken; menig hobbel lijkt dan toch te nemen.
Graag aanmelden voor deze avond via het secretariaat van het bisdom.

Meer informatie

 


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose