link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Kerstwens

gepubliceerd: dinsdag, 24 december 2019

Zalig Kerst­feest aan de jongeren die met elkaar op weg gaan en zoeken naar zinvol samenleven. Zij geven God een menselijk gezicht.

Zalig Kerst­feest aan de oudere mensen die zich onvermoeid blijven inzetten voor anderen, die hun vrije tijd be­schik­baar stellen om anderen te verzamelen tot gemeen­schap. Zij zijn vandaag Gods uitgestoken handen.

Zalig Kerst­feest aan de Kerk die herboren wordt door op te komen voor de minsten, door oog te hebben voor het welzijn van iedereen. Zij maakt Gods menswording tastbaar. Zalig Kerst­feest aan de velen die stil en ongekend gastvrijheid bieden aan een medemens en in hun buurt mensen in nood nabij zijn. Zij laten iets ervaren van Gods nabijheid.

Zalig Kerst­feest aan onze zieken en aan allen die hen met respect en begrip, met zorg en liefde nabij zijn. Zij stralen iets uit van de helende kracht van Jezus Messias.

Zalig Kerst­feest aan u allen die sa­men­ko­men om Jezus te gedenken en aan te zitten aan zijn tafel. Mogen wij Gods zegen voor de mensheid uitstralen.

Wij zijn dankbaar voor uw inzet en sympathie ten aanzien van onze Franciscus­parochie. Dank ook, als u ons financieel steunde. Laten we er samen opnieuw een inspirerend jaar van maken.

Van harte wensen wij u vreugdevolle kerstdagen
vol uren van bezinning en een gezegend nieuwjaar met veel goede voornemens!

Pastoraal team - Kerk­bestuur - Locatieraden Franciscus­parochie


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose