link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Kerstconcert Puur Sangh

Zondag 22 december - 15.00 uur - Asten

gepubliceerd: zondag, 6 oktober 2019
foto: www.puursangh.nl
Kerstconcert Puur Sangh

Op zondag 22 december 2019 zal het gemengd koor Puur Sangh om 15.00 uur een kerst­concert verzorgen in de Heilige Maria-Presentatiekerk te Asten, onder leiding van dirigent Ad Vergouwen.

Het programma staat geheel in het teken van Kerstmis en begint met een aantal Nederlandse, Duitse, Franse en Engelse kerstliederen, gecomponeerd door Louis Toebosch en Paul Chatrou. Vervolgens zal Rob Nederlof een orgelsolo voor zijn rekening nemen, waarna het koor zijn inter­nationale programma weer voortzet met werken van onder andere John Rutter en nog enkele andere, bekende componisten.

Daarna zal het blazersensemble van Symfonieorkest Helmond-Venray een aantal nummers spelen en sluit Puur Sangh af met enkele delen uit The Messiah van Händel, te weten: And the Glory of the Lord, Glory to God, Since by Man Came Death en Worthy is the Lamb. Het concert wordt afgesloten met het zingen van: Stille nacht, heilige nacht!

Kaarten voor dit kerst­concert zijn te koop bij de VVV Asten en Primera vanaf medio november, in de voorverkoop of op de dag zelf bij de kerk.

Wij heten u van harte welkom bij dit Jubileum­concert!

Meer informatie


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose