link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Kerstconcert Puur Sangh

Zondag 22 december - 15.00 uur - Asten

gepubliceerd: zondag, 6 oktober 2019
foto: www.puursangh.nl
Kerstconcert Puur Sangh

Op zondag 22 december 2019 zal het gemengd koor Puur Sangh om 15.00 uur een kerst­con­cert verzorgen in de Heilige Maria-Pre­sen­ta­tiekerk te Asten, onder leiding van dirigent Ad Vergouwen.

Het pro­gram­ma staat geheel in het teken van Kerstmis en begint met een aantal Neder­landse, Duitse, Franse en Engelse kerstliederen, gecomponeerd door Louis Toebosch en Paul Chatrou. Vervolgens zal Rob Nederlof een orgelsolo voor zijn rekening nemen, waarna het koor zijn inter­nationale pro­gram­ma weer voortzet met werken van onder andere John Rutter en nog enkele andere, bekende componisten.

Daarna zal het blazersensemble van Symfonieorkest Helmond-Venray een aantal nummers spelen en sluit Puur Sangh af met enkele delen uit The Messiah van Händel, te weten: And the Glory of the Lord, Glory to God, Since by Man Came Death en Worthy is the Lamb. Het concert wordt afgesloten met het zingen van: Stille nacht, heilige nacht!

Kaarten voor dit kerst­con­cert zijn te koop bij de VVV Asten en Primera vanaf medio november, in de voorverkoop of op de dag zelf bij de kerk.

Wij heten u van harte welkom bij dit Jubileum­con­cert!

Meer informatie


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose