link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Fotoserie vrijwilligersdag

gepubliceerd: maandag, 9 september 2019

Zondag 8 september had de H. Maria Presentatiekerk in Asten haar jaarlijkse Dankjeweldag voor de vrijwilligers. In de kerk werden aan het eind van de plechtige Eucharistie­viering, gezongen door het Jozefkoor en het Mariakoor , de jubilarissen door pastoor Pieter Scheepers gehuldigd.

Koperen jubileum - 12½ jaar

Dit jaar waren er drie jubilarissen die zich 12½ jaar inzetten als vrijwilliger bij onze kerk. De jubilarissen Jaan van Bussel-van Velthoven en Fons Tinnemans werden in het zonnetje gezet. Jubilaris Peter van den Einden was helaas verhinderd.

Zilveren jubileum - 25 jaar

Ook zijn er dit jaar drie jubilarissen die al 25 jaar en langer bij onze kerk actief zijn. Patricia Willems, Marriët Hoefnagels – van Eijk en Marlies van den Boomen – Heijligers. Patricia en Marriët werden in het zonnetje gezet. Marlies was helaas verhinderd en kon niet aanwezig zijn.

Gemeen­schapshuis de Klepel

Na de Eucharistie­viering was er een gezellig samenzijn in het naastgelegen Gemeen­schapshuis de Klepel. We hebben weer genoten van de gastvrijheid van de familie Donkers die ook al weer 25 jaar de beheerder van het Gemeen­schapshuis zijn. Met een drankje en heel erg lekker eten, verzorgd door Angela, werd het een heel gezellige middag. De achtergrondmuziek werd dit jaar verzorgd door Max Vogels.

Bedankt iedereen voor zijn of haar inzet en betrokkenheid.

Jan Coolen, namens Locatieraad H. Maria Presentatiekerk, AstenParochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose