link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

WaaromJezus?

Online cursus

gepubliceerd: donderdag, 18 juli 2019

De vakantietijd is een tijd van rust en reflectie. Misschien is het een idee om je eens te oriënteren op moge­lijk­he­den om je in te zetten voor de medemens of op moge­lijk­he­den om je geloof te verdiepen. Dat laatste kan eenvoudig vanuit de luie stoel thuis door deel te nemen aan de cursus WaaromJezus?

WaaromJezus?

Een online cursus van 5 weken over Iemand die al 2000 jaar boeit. Hier kan je ontdekken wie Jezus is en wat hij voor ons vandaag betekent. Je kunt alle vragen stellen die je hebt over geloven, bidden, lijden, sterven, liefde, God, kerk...

Enkele deelnemers aan het woord:

  • “Mooi opgebouwd, veel elementen die jongeren ook aantrekkelijk vinden.”
  • “Ik vond het een goede cursus, waarbij voor mij het contact met de e-coach vooral belangrijk was omdat die concreet op mijn vragen kon inspelen.”

De cursus start altijd op donderdag. Zodra er een e-coach be­schik­baar is kun je van start. Je leest er meer over op de speciale website:

Follow God’s Voice

Er is ook een traject voor jongeren op zoek naar hun toekomst. Hoe weet je wat je roeping is? Hoe kan je luisteren naar Gods Stem? Follow God’s Voice is een online traject van vijf stappen met elk zeven kleinere stappen. Teksten, uitleg, vragen en vooral het contact met de e-coach helpen bij deze stappen. Mail de organisatie als je overweegt hieraan mee te doen:


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose