link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Mooi resultaat van Vastenmaaltijd!

1.206,- voor het goede doel

gepubliceerd: dinsdag, 2 april 2019

Op woensdag­avond 27 maart werd in café/zaal De Pelgrim in Ommel de jaarlijkse Vastenmaaltijd gehouden. Ruim 70 mensen uit de parochie hadden zich voor deze bijzondere avond aangemeld, zodat de zaal dan ook geheel gevuld was.

De leden van de werk­groep M.O.V. hadden zorg gedragen voor een lekker driegangenmenu bestaande uit Linzensoep, rijst met kip, erwtjes met worteltjes, salade en een dessert toe. De deelnemers lieten het zich goed smaken en tijdens de maaltijd werd door kapelaan van Overbeek ingegaan op de projecten die dit jaar door de Vastenaktie ondersteund worden in Zambia, Brazilië, Kenia en Roemenië.

Mooi resultaat

In totaal werd op deze avond maar liefst € 1.206,- opgehaald voor het goede doel dat in zijn geheel ten goede komt aan de genoemde projecten. Als de M.O.V.-groep van de Franciscus­parochie mogen wij terugkijken op een geslaagde en gezellige avond en willen alle deelnemers dank zeggen voor hun aanwezigheid en financiële ondersteuning. Ook een bijzonder woord van dank aan de familie Hulshof die café/zaal De Pelgrim ter beschikking heeft gesteld om deze mooie avond te kunnen organiseren.

Fotoserie

Klik op een foto voor een uitvergroting.

Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose