link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Vastenactie 2019

gepubliceerd: zaterdag, 16 februari 2019
Vastenactie 2019

Graag willen wij als M.O.V.-groep u hartelijk dank zeggen voor uw financiële bijdragen voor de Vastenaktie 2018 waar­mee wij projecten konden ondersteunen in India, Kenia, Uganda, Malawi, Brazilië en Roemenië. Ook dit jaar onder­steunen wij weer verschillende projecten.

Doet u (weer) mee?

  1. In Zambia ondersteunen wij een project van de stichting JACANA, welke waterpompen aanlegt om families te voorzien van schoon drinkwater.
  2. Pastoor André Heijligers in Brazilië willen wij onder­steunen in de aanschaf van zonnepanelen om elek­tri­ci­teit op te wekken voor zijn zaaltjes naast de kerk, welke dienen als ontmoetings- en catecheseruimtes.
  3. Eveneens steunen wij in Brazilië een project van de fraters van Tilburg die een bijdrage vragen om studiebeurzen te bekostigen voor gezinnen die het niet kunnen betalen.
  4. Ook in Kenia willen wij een bijdrage geven aan het project van de zusters Puteri Reinha Rosario om kinderen een kans te geven om met een studiebeurs verder te studeren.
  5. In Roemenië worden dit jaar twee projecten ondersteund. Voor de gaarkeuken in de stad Oradea wordt een nieuwe elektrische kookplaat gevraagd, zodat er weer 160 maaltijden kunnen worden bereid. Het andere project bestaat uit de aanschaf van hulpmiddelen, zoals muurbeugels en antislipmatten, om het bejaardenhuis Sint Antonius in Marghita veilig(er) te maken.

Uw financiële bijdrage voor de Vastenaktie 2019 kunt u storten op rekeningnummer:

  • NL13 RABO 0327 4941 31
    t.n.v. Franciscus­parochie Asten-Someren
    Vermeld daarbij: MOV Vastenactie 2019

Ook kunt u voor uw bijdrage het bekende vastenzakje gebruiken en deponeren in de brievenbus van de pastorieën in Asten, Ommel en Heusden.


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose