link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Power of Fire!

Zaterdag 30 maart - Sint-Janskathedraal en Sint-Janscentrum Den Bosch

gepubliceerd: vrijdag, 11 januari 2019
foto: Wim Koopman
De Power of Fire van 2015
De Power of Fire van 2015

Op zaterdag 30 maart 2019 is de jaarlijkse vormelingendag van het bisdom: Power of Fire! Een dag vol vuur voor waarop vormelingen uit het hele bisdom samen het vuur van de Heilige Geest (verder) ontdekken en mee naar huis nemen.

De dag begint om 10.00 uur met een gezamenlijke eucharistie­viering in de Sint-Jans­kathedraal. De vormelingen worden zoveel mogelijk actief betrokken bij de viering. Zo zal de Upside Down Praiseband, voorafgaand aan de viering, met hen de liederen oefenen. Ook zullen vormelingen, afkomstig uit de verschillende aanwezige parochies, hun bijdrage leveren bijvoorbeeld als lector of misdienaar of door het voorbereiden van misintenties of het dragen van het Power-of-Fire-kruis.

Actief

Voorafgegaan door het vuur en het kruis loopt de stoet van deelnemers na afloop van de viering naar het Sint-Jans­centrum waar springkussens en spellen op hen staan te wachten. De middag staat in het teken van leuke, verdiepende en uitdagende workshops. De deelnemers kunnen onder meer op multimediale speurtocht gaan in de Sint-Jan, alle vragen die ze maar kunnen bedenken mogen ze stellen aan een broeder of zuster en het spel ‘Over de streep’ spelen om na te denken over het vormsel en wat ze thuis met het geloof kunnen doen.

Een dag vol vuur is het leukst als er veel vormelingen uit het hele bisdom aanwezig zijn! Vormelingen kunnen tot uiterlijk zaterdag 16 maart worden opgegeven.

Meer informatie


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose