link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Bedevaart Dovenpastoraat

Zaterdag 27 oktober - 11.00 uur - Ommel

gepubliceerd: maandag, 22 oktober 2018
Bedevaart Dovenpastoraat

Zaterdag 27 oktober 2018 is er in de kerk van Ommel een speciale bedevaart: het Katholiek Dovenpastoraat in Nederland komt met bijna zestig dove mensen op bedevaart naar Maria, de Troosteres in elke Nood.

Kapelaan Harold van Overbeek heeft reeds vele jaren contact met het katholieke dovenpastoraat in Nederland. Zo draagt hij iedere derde zondag van de maand de heilige Mis op voor de doven­gemeen­schap van Eindhoven en omstreken in de Thomas­kerk in Woensel-Oost en op de vierde zaterdag van de maand voor de doven­gemeen­schap van ’s-Hertogen­bosch en omstreken in de kapel van de zusters van de Choorstraat.

Zaterdag mag kapelaan van Overbeek gastheer zijn van de katholieke Doven­gemeen­schap in Nederland. De gasten worden om 11.00 uur ontvangen in de Fransenzaal en om 11.45 uur wordt de heilige Mis opgedragen met behulp van doventolken. Aansluitend is er een rondleiding door de kerk en gaan de gasten een lunch nuttigen in restaurant Nobis. De dag wordt om 15.15 uur afgesloten met een Maria­viering met daarbij handoplegging.

Iedereen is van harte welkom om bij de vieringen in de kerk aanwezig te zijn.

Meer informatie


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose