link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Teerdag Gilde van Sint Antonius Abt

Zaterdag 19 januari - 10.30 uur - Koepelkerk Lierop

gepubliceerd: maandag, 14 januari 2019
Teerdag Gilde van Sint Antonius Abt

Het Gilde van Sint Antonius Abt houdt op zater­dag 19 januari 2019 hun jaar­lijkse teer­dag. De dag begint om 10.30 uur met een Eucha­ris­tie­vie­ring in de Heilige Naam Jezus­kerk te Lierop. Daarna is de jaar­ver­ga­de­ring en ’s-avonds barst het feestgedruis los.

Om 11.45 uur zal de jaar­ver­ga­de­ring plaats­vin­den in ons Gildehuis ‘Eet - en drink­café ’t Jagershuis’. Dit jaar hebben we ook weer jubila­rissen in ons mid­den.

Alle deel­ne­mers aan de teer - en feest­avond wor­den ver­zocht zich te verzamelen ’s avonds om 19.15 uur vóór in café Van Oosterhout. We begeven ons dan om 19.30 uur gebroe­der­lijk naar de feest­zaal, alwaar we gaan ‘teren’. Dit zal wederom in de vorm van een koud en warm buffet à la Nellie gehou­den wor­den.

Om 20.45 uur zal aan­slui­tend de feest­avond beginnen. Even na aan­vang van de feest­avond zullen onze jubila­rissen gehul­digd wor­den. Onze huis-DJ/VJ’s d’n Dizze & d’n Dieje (Ronny en Jos) zullen zich installeren in een gedeelte van de zaal, waar zij niet alleen muziek op een be­schei­den volume laten horen, maar zij zullen ook diverse films en foto’s van ons gilde doorlopend op een groot scherm projec­te­ren.






Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op FacebookVolg ons op X/TwitterVolg ons op Youtube Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose