link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Een Kerstpakket voor de minima

gepubliceerd: donderdag, 1 december 2016
Een Kerstpakket voor de minima

De volledig vernieuwde PLUS supermarkt zal ook dit jaar weer de plek zijn voor de traditionele kerstpakketten actie, zoals die al voor de dertiende keer wordt georga­ni­seerd. Een grote werk­groep met leden van het Astense Sint Joris Gilde en de Heilige Franciscus Parochie zal op 9 en 10 december aanwezig zijn in de supermarkt om wederom honderd kerstpakketten te verzamelen voor de minima in Asten.

Vrijdag 9 december van 10.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 10 december van 10.00 uur tot 18.00 uur

Er zal een keuze zijn uit een assortiment van twintig producten, die zorgvuldig zijn geselecteerd; daarnaast zijn er een vijftal kant-en-klare samen­stellingen van ca. € 5,- en € 10,-

De producten worden gewoon aan de kassa afgerekend en aangeboden aan leden van de werk­groep, die achter de kassa de goede gaven in ontvangst zullen nemen. De aantallen worden door de PLUS gelijk getrokken en in PLUS tassen tot Kerstpakket verwerkt. Nadien gaan de pakketten verdeeld worden door Onis vluchtelingenwerk en LEVgroep.

Nieuw dit jaar is de aanvulling van een waardebon, die tot het einde van het jaar kan worden verzilverd bij de aankoop van levensmiddelen in de PLUS.

Het geeft een goed gevoel als je in de cadeaumaand wat kunt delen met een medemens om je heen. Het motto luidt dan ook: DOE MEE!


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose