link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Kerstconcert Jong Nederland Asten

Zaterdag 17 december - 20.00 uur - Maria Presentatiekerk Asten

gepubliceerd: donderdag, 1 december 2022

Op zater­dag­avond 17 de­cem­ber geeft het A-orkest van Muziek­ver­eni­ging Jong Neder­land Asten een sfeer­vol kerst­con­cert. In de H. Maria Pre­sen­ta­tie­kerk zal het orkest onder lei­ding van Antoine van Rooij een mooi pro­gram­ma ten gehore brengen met mede­wer­king van solisten Jack Swaanen en Ellen Valken­burg. Het concert zal beginnen om 20.00 uur en de entree is gratis.

Na afloop is er nog tijd voor een gezellig samen­zijn buiten de kerk onder het genot van een hapje, een drankje, vuurkorven en na­tuur­lijk live muziek. Beleef tij­dens dit concert het ultieme kerst­ge­voel samen met MJNA!

Over de solisten

Sopraan Ellen Valken­burg stu­deerde zang aan het Ko­nin­klijk Conservatorium in Den Haag. Zij behaalde haar bachelor met onder­schei­ding ‘voor authentici­teit in de keuze en uit­voe­ring van het pro­gram­ma’. In 2014 sloot zij aan dit­zelfde conservatorium haar Masterstudie zang af bij Maria Acda en Sasja Hunnego. Ellen zong als soliste met het Resi­dentie Orkest o.l.v. Jan Willem de Vriend, werkte als sopraansoliste met vele oratoriumgezel­schappen, gaf concerten voor de Neder­landse Reisopera en zong tij­dens diverse edities van het Inter­na­tio­naal Liedfestival te Zeist.

Jack Swaanen is geen onbekende in Asten. Jack werkt als docent natuurkunde op het Varendonck-college in Asten/Someren. Daar­naast werd hij op 1 april 2018 benoemd als pas­to­raal werker en is op 1 de­cem­ber 2020 tot diaken gewijd. Ook speelt Jack ver­schil­lende instru­menten, waar­on­der het kerkorgel. Dat kerkorgel zal samen met het orkest gewel­dig gaan klinken in de H. Maria Pre­sen­ta­tie­kerk.

Details

datum: Zater­dag 17 de­cem­ber 2022
tijd: vanaf 20.00 uur
locatie: Maria Pre­sen­ta­tie­kerk, Wilhelmina­straat 1-3, Asten
orkest: Jong Neder­land Asten o.l.v. Antoine van Rooij
soloisten: Ellen Valken­burg en Jack Swaanen

 






Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op FacebookVolg ons op X/TwitterVolg ons op Youtube Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose