link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Lambertuskerk Someren-Dorp zoekt tuinman(nen)

gepubliceerd: donderdag, 22 september 2016

Een hele­boel taken rondom en in onze Lambertus­kerk, de pastorie en de begraaf­plaatsen wor­den uitge­voerd door vrij­wil­li­gers. Soms stoppen vrij­wil­li­gers, bij­voor­beeld omdat ze al vele jaren een bepaalde taak uitge­voerd hebben en toe zijn aan een ander uit­daging of invulling van hun tijd.

Zo ook onze tuinman, die al vele jaren de pastorietuin en het kerk­plein perfekt bijge­hou­den heeft. Hij heeft aange­ge­ven in het najaar te willen stoppen en op dit moment hebben we nog geen opvol­ging gevon­den. Daarom willen we ook via deze weg vragen of er mensen zijn die deze taak zou­den willen uit­voeren; dit kan alleen, met meer­dere mensen samen of op toerbeurt. Ook onze kerkhofploeg, die twee begraaf­plaatsen moet bij­hou­den, kan wel wat ver­ster­king gebruiken.

Heb je in­te­res­se, of ken je iemand die in­te­res­se heeft, laat het ons dan weten; dit kan via de koster, pater Xavier, bij een lid van de loca­tieraad of simpelweg door een briefje in de brievenbus van de pastorie met daarop naam, adres en tele­foon­num­mer. Wij zullen dan later kontakt met u opnemen.

Alvast harte­lijk dank,

Loca­tieraad Lambertus­kerk Someren






Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op FacebookVolg ons op X/TwitterVolg ons op Youtube Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose