link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Lambertuskerk Someren-Dorp zoekt tuinman(nen)

gepubliceerd: donderdag, 22 september 2016

Een heleboel taken rondom en in onze Lambertus­kerk, de pastorie en de begraaf­plaatsen worden uitgevoerd door vrijwilligers. Soms stoppen vrijwilligers, bijvoorbeeld omdat ze al vele jaren een bepaalde taak uitgevoerd hebben en toe zijn aan een ander uitdaging of invulling van hun tijd.

Zo ook onze tuinman, die al vele jaren de pastorietuin en het kerkplein perfekt bijgehouden heeft. Hij heeft aangegeven in het najaar te willen stoppen en op dit moment hebben we nog geen opvolging gevonden. Daarom willen we ook via deze weg vragen of er mensen zijn die deze taak zouden willen uitvoeren; dit kan alleen, met meerdere mensen samen of op toerbeurt. Ook onze kerkhofploeg, die twee begraaf­plaatsen moet bijhouden, kan wel wat versterking gebruiken.

Heb je interesse, of ken je iemand die interesse heeft, laat het ons dan weten; dit kan via de koster, pater Xavier, bij een lid van de locatieraad of simpelweg door een briefje in de brievenbus van de pastorie met daarop naam, adres en telefoonnummer. Wij zullen dan later kontakt met u opnemen.

Alvast hartelijk dank,

Locatieraad Lambertus­kerk Someren


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose