link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Sacramentsprocessie Den Bosch

Zondag 29 mei - 11.45 uur - Sint-Janskathedraal Den Bosch

gepubliceerd: woensdag, 25 mei 2016

Op 29 mei 2016 or­ga­ni­seert de Aloude Broe­der­schap van het Hoog Heilig Sacra­ment de jaar­lijkse Sacra­ments­pro­ces­sie vanuit de Ka­the­drale Basiliek van Sint Jan Evan­ge­list te ’s-Hertogen­bosch. De pro­ces­sie wordt om 11.45 uur vooraf­ge­gaan door een Eucha­ris­tie­vie­ring in de Sint Jan, met de nieuwe bis­schop van ’s-Hertogen­bosch Mgr. dr. G.J.N. de Korte als cele­brant.

De bis­schop en de Broe­der­schap hebben speciaal de com­mu­ni­can­ten uit het dekenaat uit­ge­no­digd om als afslui­ting van het jaar waarin zij hun eerste Heilige Communie hebben gedaan deel te nemen aan deze pro­ces­sie. Tijdens de Eucha­ris­tie­vie­ring zal een kin­der­woord­dienst wor­den georga­ni­seerd, waarin nogmaals bij de eerste Heilige Communie wordt stil­ge­staan. In de pro­ces­sie krijgen de com­mu­ni­can­ten een bij­zon­dere plaats. Na afloop van de pro­ces­sie biedt de Broe­der­schap alle belang­stellen­den nog een kopje koffie met iets lekkers aan.

Omdat het tevens een van de laatste dagen van de Maria­maand is, een prach­tige gelegen­heid om (nog een keer) naar de Zoete Moeder van Den Bosch te trekken!






Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op FacebookVolg ons op X/TwitterVolg ons op Youtube Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose