link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Kerstconcert Harmonie St. Cecilia

Zondag 22 december - 14.00 uur - Maria Presentatiekerk Asten

gepubliceerd: dinsdag, 10 december 2019
foto: SIRIS
Kerstconcert Harmonie St. Cecilia

Harmonie St. Cecilia uit Asten vierde in 2019 haar 125-jarig jubileum. Op zondag 13 januari opende de vereniging het feestjaar in de Heilige Maria Pre­sen­ta­tiekerk met een speciale H. Mis. Het jaar wordt eveneens in de kerk afgesloten met een Kerst­con­cert op zondag­mid­dag 22 december.

De beide jeugdorkesten van de harmonie nemen het grootste gedeelte van het concert voor hun rekening. Onder leiding van Sophie de Ruijter en Lieke Krantzen brengen de kinderen ver­schil­lende kerstliedjes ten gehore. Voor de kinderen – en ook voor de volwassenen – is het heel bijzonder om in de mooie kerk met prachtige akoestiek te spelen. Het A-orkest, onder leiding van Alex Rutten, verzorgt het laatste gedeelte van het concert, waarbij de laatste nummers samen met de jeugd zijn.

Het concert begint om 14.00 uur en is ongeveer om 15.30 uur afgelopen. De entree is gratis, iedereen is welkom.

Concert Puur Sangh helaas geannuleerd

Het aangekondigde Kerst­con­cert van Puur Sangh, dat gepland stond voor 22 december, ’s middags om 15.00 uur, kan helaas geen doorgang vinden, omdat Puur Sangh momenteel geen vaste dirigent heeft. Dankzij de mede­wer­king van Ton kan het op 4 mei geplande Requiem van Mozart (in het kader van de 75e Nationale Herdenking) wel doorgang vinden.


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose