link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Kerstconcert Harmonie St. Cecilia

Zondag 22 december - 14.00 uur - Maria Presentatiekerk Asten

gepubliceerd: dinsdag, 10 december 2019
foto: SIRIS
Kerstconcert Harmonie St. Cecilia

Harmonie St. Cecilia uit Asten vierde in 2019 haar 125-jarig jubileum. Op zon­dag 13 januari opende de vereni­ging het feest­jaar in de Heilige Maria Pre­sen­ta­tie­kerk met een speciale H. Mis. Het jaar wordt even­eens in de kerk afgesloten met een Kerst­con­cert op zon­dag­mid­dag 22 de­cem­ber.

De beide jeugdorkesten van de harmonie nemen het grootste gedeelte van het concert voor hun reke­ning. Onder lei­ding van Sophie de Ruijter en Lieke Krantzen brengen de kin­de­ren ver­schil­lende kerst­lied­jes ten gehore. Voor de kin­de­ren – en ook voor de vol­was­se­nen – is het heel bij­zon­der om in de mooie kerk met prach­tige akoes­tiek te spelen. Het A-orkest, onder lei­ding van Alex Rutten, ver­zorgt het laatste gedeelte van het concert, waarbij de laatste nummers samen met de jeugd zijn.

Het concert begint om 14.00 uur en is ongeveer om 15.30 uur afgelopen. De entree is gratis, ie­der­een is welkom.

Concert Puur Sangh helaas geannuleerd

Het aan­ge­kon­digde Kerst­con­cert van Puur Sangh, dat gepland stond voor 22 de­cem­ber, ’s mid­dags om 15.00 uur, kan helaas geen doorgang vin­den, omdat Puur Sangh momenteel geen vaste dirigent heeft. Dankzij de mede­wer­king van Ton kan het op 4 mei geplande Requiem van Mozart (in het kader van de 75e Nationale Herden­king) wel doorgang vin­den.


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose