link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Kerstconcert Harmonie St. Cecilia

Zondag 22 december - 14.00 uur - Maria Presentatiekerk Asten

gepubliceerd: dinsdag, 10 december 2019
foto: SIRIS
Kerstconcert Harmonie St. Cecilia

Harmonie St. Cecilia uit Asten vierde in 2019 haar 125-jarig jubileum. Op zon­dag 13 janu­ari opende de vereni­ging het feest­jaar in de Heilige Maria Pre­sen­ta­tie­kerk met een speciale H. Mis. Het jaar wordt eveneens in de kerk af­ge­slo­ten met een Kerst­con­cert op zon­dag­mid­dag 22 decem­ber.

De beide jeugdorkesten van de harmonie nemen het grootste gedeelte van het concert voor hun reke­ning. Onder lei­ding van Sophie de Ruijter en Lieke Krantzen brengen de kinderen ver­schil­lende kerstliedjes ten gehore. Voor de kinderen – en ook voor de vol­was­se­nen – is het heel bij­zon­der om in de mooie kerk met prachtige akoestiek te spelen. Het A-orkest, onder lei­ding van Alex Rutten, ver­zorgt het laatste gedeelte van het concert, waarbij de laatste nummers samen met de jeugd zijn.

Het concert begint om 14.00 uur en is ongeveer om 15.30 uur afgelopen. De entree is gratis, iedereen is welkom.

Concert Puur Sangh helaas geannuleerd

Het aan­ge­kon­digde Kerst­con­cert van Puur Sangh, dat gepland stond voor 22 decem­ber, ’s mid­dags om 15.00 uur, kan helaas geen doorgang vinden, omdat Puur Sangh momenteel geen vaste dirigent heeft. Dankzij de mede­wer­king van Ton kan het op 4 mei geplande Requiem van Mozart (in het kader van de 75e Nationale Herden­king) wel doorgang vinden.


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose