link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

WaaromJezus?

Online cursus

gepubliceerd: donderdag, 18 juli 2019

De vakantie­tijd is een tijd van rust en reflectie. Misschien is het een idee om je eens te oriënteren op moge­lijk­he­den om je in te zetten voor de mede­mens of op moge­lijk­he­den om je geloof te verdiepen. Dat laatste kan een­vou­dig vanuit de luie stoel thuis door deel te nemen aan de cursus WaaromJezus?

WaaromJezus?

Een online cursus van 5 weken over Iemand die al 2000 jaar boeit. Hier kan je ontdekken wie Jezus is en wat hij voor ons vandaag betekent. Je kunt alle vragen stellen die je hebt over geloven, bid­den, lij­den, sterven, liefde, God, kerk...

Enkele deel­ne­mers aan het woord:

  • “Mooi opgebouwd, veel ele­menten die jon­ge­ren ook aan­trek­ke­lijk vin­den.”
  • “Ik vond het een goede cursus, waarbij voor mij het contact met de e-coach vooral be­lang­rijk was omdat die concreet op mijn vragen kon inspelen.”

De cursus start altijd op donder­dag. Zodra er een e-coach be­schik­baar is kun je van start. Je leest er meer over op de speciale website:

Follow God’s Voice

Er is ook een traject voor jon­ge­ren op zoek naar hun toe­komst. Hoe weet je wat je roe­ping is? Hoe kan je luis­te­ren naar Gods Stem? Follow God’s Voice is een online traject van vijf stappen met elk zeven kleinere stappen. Teksten, uitleg, vragen en vooral het contact met de e-coach helpen bij deze stappen. Mail de organi­sa­tie als je overweegt hieraan mee te doen:


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose