link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Opbrengst Meimaandactie Ommel

MariaoordOmmel - Park van Vrede

gepubliceerd: maandag, 24 juni 2019
Opbrengst Meimaandactie Ommel

De Meimaandactie 2019 voor de restauratie van het Processiepark Mariaoord in Ommel en het herinrichtingsplan tot een Park van Vrede is weer een groot succes geworden. Maar liefst € 3.528,11 hebben de vele pelgrims gedoneerd om onze plannen verder uit te werken en te laten slagen.

Dit jaar hadden wij als slogan gekozen: “Een euro voor Maria, een euro voor het Park van Vrede”. Vele bezoekers van de kerk van Ommel hebben in de Meimaand een euro, - maar ook méér, - gedoneerd voor het project. Daar zijn wij als project­groep hen dan ook ontzettend dankbaar voor!

Subsidies

Op dit moment is de stichting voor het herstel van het Processiepark bezig om zoveel mogelijk subsidies binnen te halen. Maar om dat goed te kunnen doen, zijn er vaak wel verschillende voorwaarden aan verbonden. Een van deze voorwaarden is dat wij zelf ook actief gelden moeten verwerven, want eigen financiële inbreng wordt vereist. Over het algemeen is het zo dat: hoe meer financiën wijzelf bij elkaar krijgen, hoe meer subsidies wij kunnen ontvangen van instanties. En hiermee zijn wij dus volop bezig!

Achterop de tafel in de kerk van Ommel ligt een kaart met een overzicht van de voorgenomen plannen. Voor meer informatie kunt u ook terecht op deze website of op het eigen internetadres van het processiepark:

Dank aan vrijwilligers

Bloemetje als teken van dank!HÉÉL VÉÉL DANK AAN ALLE VRIJWILLIGERS VOOR EEN PRACHTIGE MEIMAAND IN OMMEL!

Graag wil ik mijn hartelijke en oprechte dank uitspreken aan alle vrijwilligers die zich in de afgelopen Meimaand in Ommel weer hebben ingezet voor de bedevaart! Vele vrijwilligers - óók van buiten Ommel - hebben ervoor gezorgd dat alles mooi, waardig en goed is verlopen. Dankzij het vele werk dat door vrijwilligers is verricht, is de Mariamaand in Ommel een geslaagde maand geworden, waardoor vele pelgrims zich ‘welkom’ voelden in Ommel.

Dank voor al dit goede en mooie werk!

Kapelaan Harold van Overbeek, Ommel


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose