link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Website gelanceerd

gepubliceerd: vrijdag, 1 juli 2016

De Franciscus­parochie van Asten, Heusden, Lierop, Ommel, Someren, Someren-Eind en Someren-Heide heeft een website! De afgelopen maanden is hard gewerkt om de nieuwe parochie op het web te presenteren. Wij hopen dat u zich snel thuis voelt op:

www.rkfranciscus.nl

Foutje? Bedankt!

Ongetwijfeld ont­breekt er hier en daar nog een puntje op de i en kan er op een aantal plaatsen nog wat worden aange­vuld, maar we zijn ervan over­tuigd dat het huidige resul­taat er zijn mag. Mocht u een foutje ontdekken, een aanvulling wensen of informatie missen, houden wij ons van harte aanbevolen!

Speciale kenmerken

  • Bovenin is een indeling gemaakt in de vier thema’s: Vieringen & Activiteiten, Huwelijk & Relatie, Kinderen & Kerk en Zorg om Ziekte & Rouw.
  • Rechts bovenin schrijft pastoor Scheepers (on)regelmatig een weblog.
  • Op de pagina Home, in de rechter marge, worden de vieringen van de komende week getoond. Dit overzicht is altijd actueel.
  • Wanneer de muis stilgehouden wordt (zonder te klikken) boven een viering, verschijnt een tekstballon met informatie over die viering. Dit werkt zowel op de voor­pagina als op de pagina’s met vieringenoverzichten.
  • Onder het menu Vieringen kan gekozen worden voor een overzicht met alle vieringen of alleen de vieringen in Asten, Heusden, Lierop, Ommel, Someren, Someren-Eind of Someren-Heide.
  • Onder het kader Vieringen deze week worden de eerstvolgende 5 activiteiten in de regio getoond, powered by Rkactiviteiten.nl.
  • Als laatste kader in de rechter marge wordt steeds het laatste parochieblad getoond. Daaronder staat een link naar het overzicht van vorige parochiebladen.
  • Sommige informatie­pagina’s zijn op meerdere manieren te bereiken. Met name de menu’s Ik wil en Sacrament hebben enige overlap. Het idee hierachter is dat we hiermee zowel de onregelmatige als de frequente bezoeker efficiënt naar de juiste informatie kunnen leiden.

Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose