link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

‘Heusden creatief’

Maandag 10 juni - 2e Pinksterdag - Open Kerkendag Heusden

gepubliceerd: zondag, 2 juni 2019

Heusden Creatief - 10 juni - Tweede PinksterdagOp Tweede Pinksterdag wordt een landelijke Open Kerkendag georga­ni­seerd. De bedoeling hiervan is om zoveel mogelijk mensen op weer een andere wijze bij de kerken te betrekken en hen kennis te laten maken met de nieuwe ideeën die er leven voor de kerk. Ook de Heusdense Antonius­kerk opent haar deuren op deze Pinkstermaandag.

De bezoeker krijgt allerlei informatie over de achtergrond, inrichting en activiteiten van de bijna honderd jaar oude Antonius­kerk en wat de Heusdense gemeen­schap destijds heeft gedaan om de kerk te kunnen bouwen. Daarnaast kan van gedachte worden gewisseld over de plannen en ideeën die men heeft met de Belevings­kerk.

De betrokkenheid bij de kerk krijgt deze keer extra aandacht door een tentoon­stelling van schilderijen en beelden gemaakt door een negental Heusdenaren. Verspreid binnen de kerk zullen zij diverse gevarieerde werken tonen. De samen­stelling van deze groep mensen is van hobbyist tot (semi)professional. Zij presenteren hun werken onder de titel: ‘Heusden Creatief’.

De entree is gratis en de kerkdeuren staan open van 13.00 tot 17.00 uur.Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose