link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Teerdag Gilde van Sint Antonius Abt

Zaterdag 19 januari - 10.30 uur - Koepelkerk Lierop

gepubliceerd: maandag, 14 januari 2019
Teerdag Gilde van Sint Antonius Abt

Het Gilde van Sint Antonius Abt houdt op zaterdag 19 januari 2019 hun jaarlijkse teerdag. De dag begint om 10.30 uur met een Eucharistie­viering in de Heilige Naam Jezus­kerk te Lierop. Daarna is de jaar­ver­ga­dering en ’s-avonds barst het feestgedruis los.

Om 11.45 uur zal de jaar­ver­ga­dering plaatsvinden in ons Gildehuis ‘Eet - en drinkcafé ’t Jagershuis’. Dit jaar hebben we ook weer jubilarissen in ons midden.

Alle deelnemers aan de teer - en feest­avond worden verzocht zich te verzamelen ’s avonds om 19.15 uur vóór in café Van Oosterhout. We begeven ons dan om 19.30 uur gebroederlijk naar de feestzaal, alwaar we gaan ‘teren’. Dit zal wederom in de vorm van een koud en warm buffet à la Nellie gehouden worden.

Om 20.45 uur zal aansluitend de feest­avond beginnen. Even na aanvang van de feest­avond zullen onze jubilarissen gehuldigd worden. Onze huis-DJ/VJ’s d’n Dizze & d’n Dieje (Ronny en Jos) zullen zich installeren in een gedeelte van de zaal, waar zij niet alleen muziek op een bescheiden volume laten horen, maar zij zullen ook diverse films en foto’s van ons gilde doorlopend op een groot scherm projecteren.


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose