link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Harmonie St. Cecilia bestaat 125 jaar

gepubliceerd: zaterdag, 15 december 2018

Harmonie St. Cecilia Asten viert op 13 januari 2019 dat ze al 125 jaar bestaan. Om 11.00 uur zullen zij de Eucharistie­viering in de Maria Presentatiekerk te Asten opluisteren en daarna is er een feestelijke receptie.

Sinds 1894

Harmonie St. Cecilia is een muziek­vereniging die is opgericht in 1894. Onze vereniging brengt mensen samen met dezelfde hobby: muziek. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat er een gevoel van saamhorigheid is binnen onze vereniging. Allemaal individuele muzikanten die samen een groot geheel vormen, een eenheid.

De harmonie biedt voor kinderen vanaf zeven jaar een cursus Algemene Muzikale Vorming aan. Voor velen is dit de eerste kennismaking met muziek. Kinderen die verder willen, kiezen een instrument en starten met lessen die we aanbieden via de muziek­school. Dit kan individueel of in tweetallen zijn. Dit is vaak afhankelijk van de keuze van het instrument. Om onze leden zo enthousiast mogelijk te houden laten wij ze al binnen een redelijke termijn samen spelen. Dit is leerzaam en levert heel veel plezier op.

125 Jaar

In 2019 bestaat Harmonie St. Cecilia dus 125 jaar - reden voor een feestje.

Meer informatie


Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose