link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Tienerfestival 4U! dit jaar in onze parochie!

4 t/m 10 augustus - Someren

gepubliceerd: dinsdag, 20 februari 2018

Tienerfestival 4U!Van zaterdag 4 augustus t/m vrijdag 10 augustus 2018 wordt weer het Tienerfestival 4U! van de Katholieke Charismatische Vernieuwing gehouden. En deze keer is het dicht bij huis - in de groepsaccommodatie De Hoof te Someren!

Brand New

Wil jij deze zomer even een time-out van thuis. Wil jij er weer Brand New voor staan in het nieuwe schooljaar en God beter leren kennen? Niet alleen een nieuw thema, maar ook een nieuwe locatie! vanuit Stadskanaal gaan we naar de andere kant van het land. Deze zomer gaan we naar het zonnige Someren. Wat voor vernieuwends zal de Heilige Geest voor jou in petto hebben? Wil jij je relatie met God een nieuwe impuls geven? Het belooft een zomer te worden om nooit te vergeten!

Wat is 4U!?

Op 4U! gaan we met veel andere tieners meer ontdekken over God. We gaan luisteren naar inspirerende teachings en lofprijzen, maar we gaan natuurlijk ook spectaculaire spellen doen, voetballen, chillen en heel veel lachen. Wil jij je oude vrienden weer opzoeken en nieuwe maken, kom dan naar het aller gaafste kamp in de zomer van 2018.

Wees er snel bij!

Dit jaar vindt 4U ! plaats op een splinternieuwe locatie; het Brabantse Someren. De slaapplekken zijn net als voorgaande jaren wederom beperkt, dus twijfel niet en schrijf je direct in. Vol is vol!

Meer informatie

 

Tienerfestival 4U!Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose