link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Tienerfestival 4U! dit jaar in onze parochie!

4 t/m 10 augustus - Someren

gepubliceerd: dinsdag, 20 februari 2018

Tienerfestival 4U!Van zater­dag 4 au­gus­tus t/m vrij­dag 10 au­gus­tus 2018 wordt weer het Tienerfestival 4U! van de Katho­lie­ke Charis­ma­tische Vernieu­wing gehou­den. En deze keer is het dicht bij huis - in de groeps­ac­com­mo­da­tie De Hoof te Someren!

Brand New

Wil jij deze zomer even een time-out van thuis. Wil jij er weer Brand New voor staan in het nieuwe school­jaar en God beter leren kennen? Niet alleen een nieuw thema, maar ook een nieuwe locatie! vanuit Stads­ka­naal gaan we naar de andere kant van het land. Deze zomer gaan we naar het zonnige Someren. Wat voor vernieuwends zal de Heilige Geest voor jou in petto hebben? Wil jij je relatie met God een nieuwe impuls geven? Het belooft een zomer te wor­den om nooit te vergeten!

Wat is 4U!?

Op 4U! gaan we met veel andere tieners meer ont­dek­ken over God. We gaan luis­te­ren naar in­spi­re­rende teachings en lof­prij­zen, maar we gaan na­tuur­lijk ook spectaculaire spellen doen, voetballen, chillen en heel veel lachen. Wil jij je oude vrien­den weer opzoeken en nieuwe maken, kom dan naar het aller gaafste kamp in de zomer van 2018.

Wees er snel bij!

Dit jaar vindt 4U ! plaats op een splinternieuwe locatie; het Brabantse Someren. De slaap­plekken zijn net als voor­gaande jaren wederom beperkt, dus twijfel niet en schrijf je direct in. Vol is vol!

Meer in­for­ma­tie

 

Tienerfestival 4U!Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op Facebook Like ons op Facebook!

 


Volg ons op Twitter Volg ons op Twitter

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose