link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Een Kerstpakket voor de minima

gepubliceerd: donderdag, 1 december 2016
Een Kerstpakket voor de minima

De volle­dig vernieuwde PLUS super­markt zal ook dit jaar weer de plek zijn voor de tra­di­tio­nele kerst­pak­ket­ten actie, zoals die al voor de der­tien­de keer wordt geor­ga­ni­seerd. Een grote werk­groep met leden van het Astense Sint Joris Gilde en de Heilige Fran­cis­cus Pa­ro­chie zal op 9 en 10 de­cem­ber aanwe­zig zijn in de super­markt om wederom hon­derd kerst­pak­ket­ten te verzamelen voor de minima in Asten.

Vrij­dag 9 de­cem­ber van 10.00 uur tot 20.00 uur
Zater­dag 10 de­cem­ber van 10.00 uur tot 18.00 uur

Er zal een keuze zijn uit een assorti­ment van twin­tig producten, die zorg­vul­dig zijn geselec­teerd; daar­naast zijn er een vijftal kant-en-klare samen­stel­lingen van ca. € 5,- en € 10,-

De producten wor­den gewoon aan de kassa afgerekend en aan­ge­bo­den aan leden van de werk­groep, die achter de kassa de goede gaven in ont­vangst zullen nemen. De aantallen wor­den door de PLUS gelijk getrokken en in PLUS tassen tot Kerstpakket ver­werkt. Nadien gaan de pakketten ver­deeld wor­den door Onis vluch­te­lingen­werk en LEVgroep.

Nieuw dit jaar is de aan­vul­ling van een waardebon, die tot het einde van het jaar kan wor­den verzilverd bij de aankoop van levens­mid­de­len in de PLUS.

Het geeft een goed gevoel als je in de cadeau­maand wat kunt delen met een mede­mens om je heen. Het motto luidt dan ook: DOE MEE!






Parochie
Heilige Franciscus 
Kerkstraat 4
5721 GV Asten
(0493) 69 13 15
secretariaat@rkfranciscus.nl
Google Maps
Like ons op FacebookVolg ons op X/TwitterVolg ons op Youtube Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door iMoose